Beste ouder,
 
Binnen een paar dagen is het zover, dan zijn we eindelijk weg! 
 
Iedereen wordt zaterdagochtend verwacht op het dorpsplein (bij de oude bibliotheek/petanque/fanafarelokaal) om 7.15u. Het is belangrijk om te weten dat je koffer max. 20kg mag wegen en dat je handbagage (20x30x30 cm) past in het bagagerek. Je slaapzak moet compact ingepakt zijn en mag niet vastgebonden worden aan jouw valies. Bovendien moet ook elke koffer (en slaapzak) gelabeld worden met: voornaam lid + naam lid+ Chiro Ramsel. Vergeet ook je ontbijt en je lunch niet mee te nemen voor onderweg. 
 
Aangezien de coronamaatregelen nog altijd gelden, zal het mondmasker ook op de bus gedragen moeten worden. Daarnaast vragen we ook dat er maar 1 ouder langskomt om het kind te brengen en liefst niet te lang blijft om het aantal aanwezige personen bij vertrek zo laag mogelijk te houden.
 
We hebben ook al enkele vragen gehad over de testbus die donderdag langskomt. Het is normaal dat je nog geen tijdsslot hebt gekregen. We sturen deze van zodra we ze hebben. We raden je aan om je al eens aan te melden op https://www.mijngezondheid.belgie.be/#/ of https://www.covidsafe.be/.
 
Als je nog vragen hebt, kan je ons altijd bereiken op buitenlandskamp2021@hotmail.com.
 
Vriendelijke groeten,
Team buitenlands kamp