[JONGENS]

Beste ouders en leden

GROOT NIEUWS, we hebben met de jongensleiding beslist om toch nog één laatste keer een chironamiddag te organiseren dit jaar, ideaal ter voorbereiding van het chirokamp en om ons uiteraard nog eens helemaal uit te leven. Het zal echter geen gewone chiro worden. Om social distancing te kunnen garanderen, zijn wij genoodzaakt om dit te spreiden over 2 dagen.

ZATERDAG 27 JUNI ZAL HET CHIRO ZIJN VOOR DE SPEELCLUB, TOPPERS EN ASPI’S.

SPEELCLUB (3de – 4de leerjaar) zullen zich bij aanvang verzamel aan de voorkant van ons chiroheem.
TOPPERS (1ste – 2de middelbaar) zullen zicht achteraan het chiroheem verzamelen.
ASPI’S (5de – 6de middelbaar) zullen zich op een locatie verzamelen die nog via hun leiding zal worden meegedeeld.

ZONDAG 28 JUNI ZAL HET CHIRO ZIJN VOOR DE RIBBELS, RAKKERS EN KERELS.

RIBBELS (1ste – 2de leerjaar) zullen zich bij aanvang verzamel aan de voorkant van ons chiroheem.
RAKKERS (5de – 6de leerjaar) zullen zicht achteraan het chiroheem verzamelen.
KERELS (3de – 4de middelbaar) zullen zich op een locatie verzamelen die nog via hun leiding zal worden meegedeeld.

 

De eerder vermelde verzamelplaatsen zullen die dag ook duidelijk aangegeven zijn. Indien je graag met de fiets komt, kan dit, maar gelieve wel de nodige afstand te bewaren bij het wegzetten van je fiets. Er zal ook de nodige leiding voorzien zijn om alles in goede banen te laten verlopen, mocht er toch enige onduidelijkheid zijn.

De chironamiddagen zullen verlopen gedurende de standaard uren, van 14u tot 17u voor de ribbels, speelclub en rakkers en vanaf toppers is dit van 14u tot 17u30.
Wij zouden wel willen vragen om uw zoon thuis te laten, indien uw zoon ziektesymptomen heeft gehad in de afgelopen 3 dagen of risicopatiënt zou zijn zonder geldig doktersattest. Indien uw zoon ouder zou zijn dan 12 jaar, voorzie hem dan van een mondmasker, niet in elk spel of situatie zal social distancing mogelijk zijn en zo kunnen we toch de nodige maatregelen treffen indien nodig. En was zeker je handen voor en na de chiro, tijdens de chiro zullen wij ook de nodige pauzes voorzien om handen te wassen.
Hopelijk zien we jullie allemaal dit weekend terug!

Groetjes

De jongensleiding ❤️❤️