[Meisjes]

Liefste leden en ouders,

Binnen enkele weken is het zover, dan vertrekken we op chirokamp.
Ben je al ingeschreven voor ons kamp? Super! 
Ga je graag mee, maar ben je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan zo snel mogelijk in op de site https://www.chiroramsel.be/inschrijvingen/, inschrijven kan tot 15 juli.

Zondag 12 juli om 20.00u houden we een online infoavond over het kamp. Tijdens de infoavond wordt kort toegelicht wat een kamp zoal inhoudt en welke maatregelen we nemen door de omstandigheden. De link hiervoor zal nog op de site geplaatst worden. De bezoekdag (6 augustus) zal jammer genoeg, wegens de coronacrisis, niet kunnen doorgaan.

Als uw kind bepaalde dingen niet mag eten door bijvoorbeeld allergieën of intoleranties, gelieve dan een mailtje te sturen naar hoofdleidster@chiroramsel.be met de specifieke informatie zodat de kookploeg hier voor hun kampmenu en aankopen rekening mee kan houden. 

Wat de betaling van het kamp betreft, willen we graag even zeggen dat wanneer het inschrijvingsbedrag financieel wat moeilijk zou zijn, dit steeds mogelijk is via een spreiding te betalen of een andere manier. Aarzel niet om dit aan de (hoofd)leiding te melden.

Als er nog vragen over het kamp zijn, mag je altijd een mailtje sturen naar hoofdleidster@chiroramsel.be

Wij hebben er al heel veel zin in, hopelijk jullie ook!

Vele Chirogroetjes,

de meisjesleiding