lid worden

 

Is jouw kind nieuw in  de chiro en blijft hij/zij graag komen? Dan kan je hem/haar inschrijven door volgende Google Forms in te vullen. In dit werkingsjaar (2023 – 2024) vragen we dat alle leden, dus ook leden die al bij de chiro zaten, deze Form invullen.

https://forms.gle/Um6d9pbmXMy3HK6f7

Daarnaast betaalt elk lid ook 35 euro inschrijvingsgeld per jaar. Dit graag op de juiste rekeningnummer.

Jongens BE88 7330 1661 7241
Meisjes BE55 7330 1661 7544

Vermelding: “lidgeld + naam kind”

Wij proberen het lidgeld zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen de kans krijgt om naar de chiro te komen. Dit geld gaat voor het grootste deel naar de verzekering, zodat we ons zonder zorgen naar hartelust uit kunnen leven. Een klein deel wordt ook gebruikt voor de chirowerking.

Omdat wij bij Chiro Ramsel sterk geloven in het principe ‘Chiro voor iedereen’, bieden we vanaf dit jaar een sociaal tarief aan. Dit houdt in dat we het lidgeld verminderen van € 35 naar € 15. Op die manier kunnen we hier ook rekening mee houden bij andere activiteiten en een verminderd tarief aanbieden waar mogelijk. Indien u denkt in aanmerking te komen voor dit tarief, kan u dit aanduiden in het inschrijvingsformulier of door een mail te sturen naar hoofdleiding@chiroramsel.be.