Medische steekkaart 2020_0

30 juli: valiezen wegbrengen 

  • 17u-17.50u voor Ribbels, Speelclub & Tipt10’s
  • 18.10u-19u voor Kwiks & Tippers

Bij het binnenbrengen van de valiezen vragen wij om met zo weinig mogelijk mensen te komen en om een mondmasker te dragen (12+). Ouders met kinderen uit 2 bubbels mogen beide valiezen meenemen tijdens één van de twee momenten. Breng ook je medische fiche, 2 gele klevers en je ISI+kaart / Kids-ID / ID-kaart mee.

31 juli:

  • Ribbels, speelclub en kwiks worden door hun ouders afgezet voor de kampplaats (Technische Schoolstraat 23, 3530 Helchteren) tussen 16.30u-18.00u. Ook hier vragen wij om een mondmasker te dragen indien u uw auto verlaat en als ouder de kampplaats niet te betreden. Kinderen uit hetzelfde gezin OF uit dezelfde bubbel mogen samen naar de kampplaats rijden. ’s Avonds zal er nog eten voorzien worden door onze kookploeg.
  • Tippers & tip10’s rijden met de fiets naar de kampplaats, het uur van vertrek zal door hun leiding worden meegedeeld.

6 augustus:

  • Ribbels en speelclub worden afgehaald tussen 16u-18u. Een 4-uurtje wordt die dag nog voorzien maar avondeten niet meer. Ook hier vragen wij terug een mondmasker te dragen en de kampplaats niet te betreden.

10 augustus

  • Kwiks, tippers & tip10’s komen met de bus naar huis. De bus vertrekt om 13u in Helchteren, we komen aan het station van Aarschot aan rond 13.45u. Op de bus zullen geen externen aanwezig zijn maar zullen alle leden een mondmasker moeten dragen.

 

Ondanks de speciale omstandigheden kijken wij super hard uit naar het chirokamp!
Groetjes,
De meisjesleiding